Ремонтни дейности

 

Опитни майстори, качествени материали, постоянна и ясна комуникация с екипа.

Поискайте онлайн оферта за извършване на ремонтни дейности във вашия дом или офис. Ще се свържем с вас до 24 часа.

Често се случва да мислите за предстоящия ремонт на вашия дом като за малък кошмар – несериозни майстори, грешно поставяне на тръби и плочки, мръсотия и неспазване на срокове. Разбираме ви.

Затова създадохме пакетни предложения за всяка услуга поотделно, които да удолетворяват изцяло вашите нужди. С нас получавате:

  • бърза и точна комуникация от началото до финала;
  • стегната бригада от професионалисти с опит в строителните и ремонтни дейности;
  • спазване на всички предварителни договорки в посочените срокове;
  • комплексна услуга без допълнително оскъпяване и неприятни изненади – плащате това, за което сме подписали споразумение в началото на съвместната ни работа.

Работим така все едно ремонтираме собствения си дом! Списъкът ни от ремонтни дейности включва:

Excellence is not a

destination.

It is a continuous
journey that never ends.

Правим предварителен оглед, на който обсъждаме вашите виждания и желания. Уточняваме поставените от вас задачи и фиксираме срокове за изпълнение. Ако прецените, че имате нужда, още на този етап правим консултация за интериорния дизайн на вашия дом.

Получавате офертата си по e-mail и подписваме предварително споразумение за извършване на ремонтни дейности.

С представител на екипа контактувате по време на целия процес – от оферирането до финала на ремонта. Той отговаря на вашите въпроси, обсъждате възникнали проблеми, грижи се да сте спокойни и информирани.

Искате само частичен ремонт, не са ви необходими всички ремонтни дейности в пакет? Свържете се с нас. Нека чуем от какво се нуждае вашият дом, за да бъде модерен, уютен и удобен и ще ви помогнем.

Pin It on Pinterest